Törmäsin hauskaan kampanjaan tässä taannoin.Tekoja-kampanjan lusikkaliikkeeseen. Bongasin nimittäin sattumalta lusikan lusikalle epätavallisesta paikasta, ja sen jälkeen huomasin että siihen oli liitetty pieni viesti. "Nälkä. Paha pala purtavaksi."

Idea on hauska, yksinkertainen ja helppo tapa olla mukana jossain hyvässä asiassa. Lusikkaliike on jättänyt löydettäväksesi lusikoita ympäri Suomea. Lusikat on varustettu ohjeilla, miten toimia. Etsi lusikka, laita se liikkeelle ja olet mukana nälänhädän vastaisessa taistelussa!

Itse ainakin innostuin välittömästi. Uuden piilon ja hyvien vihjeiden keksiminen on jännittävää ja haastavaakin. Lisäksi jänskättää, löytääkö tuota lusikkaa kukaan... ja jos löytää, niin tekeekö asialle mitään. Ehkä se on käytävä vakoilemassa piilo säännöllisesti...

Lusikkaliikkeeseen voi liittyä, vaikka ei olisi vielä lusikkaa löytänytkään tai saanut vihjeitä. Laitat vain viestiä "lusikkaaliikkeeseen", se lähettävät sinulle tarvittavan infotarran, jonka voi liittää omaan lusikkaan, ja sitten vaan piiloa keksimään! (Lähetä yhteystietosi ja tarrojen lukumäärä osoitteeseen [email protected]   HUOM! Tarroja on rajoitettu määrä)

Nälkä-teemat näemmä kiinnostaa minua tänä syksynä erityisesti. Kohta se muuten on - Operaatio Nälkäpäivä, josta muistutin aiemmassa kirjoituksessani  :)