Pitkästä aikaa tuli yllättäen ylimääräistä aikaa kirjoitella blogia. Heräsin klo 3.50 siihen, että hengitys vinkuu ja rohisee. Allergiaa. Siihen ei sitten muutama yskäisy ja nenän niisto auta (vaikka ainahan sitä yrittää), vaan on pakko nousta ylös ja keittää kupillinen teetä. Teekupin äärellä sitten yskiä ja niistää, niistää ja yskiä, kunnes röörit on tarpeeksi avoinna nukkumiseen.

Taitaa olla joku uusi pölyttäjä taas toiminnassa, sillä näitä yöllisiä allergiavaivoja ei ole ollut moniin moniin kuukausiin. Allergialääkkeitä napostelen kyllä ympäri vuoden, kun on tuo kissakaveri talossa. Se onkin todella fiksua asustella allergisena ihmisenä kissan kanssa, mutta kun se muutti puolison mukana eikä siitä kyllä raaski luopuakaan. Kissa-allergia on huomattavasti helpottanut vuosien mittaan, mutta keväisin ja kesäisin oireet palaavat tai pahenevat. Syytän siitepölyjä.

Pitäisi varmaan syyttää myös itseä, sillä siivoukset on taas jääneet vähemmälle kesärientojen myötä. Säännöllinen imurointi ja petivaatteiden vaihto olisi erittäin suositeltavaa... Pitänee tarttua itseään niskasta kiinni heti töiden jälkeen ja laittaa tämä asia kuntoon. Ehkä ne allergiaoireetkin siitä taas helpottavat.