Alkoi olla kätköilyharrastus jo siinä pisteessä, että oli minunkin aika tehdä ihan ikioma kätkö.

Tarkkaan monenmoiset ohjeet luettuani uskaltauduin vihdoin viemään purkkini (tiivis, kestävä, hyvä kaikin tavoin) miettimääni piiloon. Muistin silicat ja tietenkin kynän ja loggausvihon (minigrip-pussissa), taisinpa laittaa muutaman yllärinkin etsijöitä odottamaan. Kätkötiedotteen ajattelin käydä lisäämässä vasta myöhemmin, ajatuksena kun oli laminoida se että kestää paremmin aikaa ja kosteutta.

Kun purkki oli saatu paikoilleen ja koordinaatit haettu sekä tuplatarkistettu ja vielä kertaalleen retkikartasta tarkistettu, niin uskalsin pistää tarkastukseen ja julkaisuun. Jostain kumman syystä (vaikka kätkö hyväksyttiin ja julkaistiin) on sellainen hassu fiilis, että unohdinko sittenkin jotain. Että onkohan se nyt ihan oikein tehty tuo kätkö ja tuleeko löytäjiltä (jos sitä löydetään tai edes etsitään) vain kamalasti noottia. Se on vähän samanlainen olo, kuin ekaluokkalaisella kuudesluokkalaisten joukossa. Näin jopa unta siitä, että kätkö lähti itsekseen seikkailemaan ja yritin saada sitä kiinni... 

Innolla kuitenkin odotan... ehkäpä sen joku tässä lähiaikoina loggaa löydetyksi :)

Kovasti haluttaisi mennä myös itse kätköjä etsimään, mutta työt haittaavat ikävästi harrastuksia. Ehkäpä sunnuntaina siihenkin aukeaisi taas tilaisuus. Se olisikin sitten  viimeinen mahdollisuus, sillä maanantana työt vievät minut viikoksi paikkaan, jossa ei kätköjä (eikä aikaa etsimiseenkään) ole.