...jos sitäkään. Inhottava syysflunssa, tai joku vilustumistauti iski täydellä tehollaan eilen. Pää on kohmeessa, lihakset tuntuvat vähintäänkin epätoimivilta ja kipeiltä, nenä vuotaa ja on samalla myös tukossa. Aivastuskohtaukset seuraavat toistaan säännöllisin väliajoin, mikä tekee arkisesta elämisestä yllättävän haastavaa. Samoin se, ettei voi kulkea asunnossa ottamatta nästuukia mukaan (tai tiputtelee räkätippoja pitkin lattioita ja huonekaluja).

Yö meni niistäessä ja yrittäen etsiä asentoa, jossa ilma kulkisi edes jonkin verran hengitysteissä. Piti jopa muuttaa työhuoneeseen "asustelemaan" yön ajaksi, että toinen puolisko sai tarvitsemaansa unta näiden 13 tuntisten työpäivien välissä. Mutta tulipa nyt testattua työ-/vierashuone ihan itse remontin jälkeen. Oikein mukava huone, mikäs tässä on asustellessa.

Tänään minulla heräsi epäilys, että syysflunssa voi tarttua myös tietokoneisiin. Tai sitten läppärini on vain niin kovin sympaattinen yksilö. Tämä nimittäin alkoi kolista ja klonkuttaa tuuletintaan aamun aikana. Onkohan tässäkin räkää koneistossa? Pieni imurointioperaatio koneelle (ulkoisesti) auttoi kyllä hiukan, ja äänimeteli tyyntyi pari astetta... niistäminen auttaa!

Itse tukeudun vilustumisoireiden yllätettyä echina forceen ja finrexiniin, mutta mikä lääkkeeksi läppärille?